preloder
Vad roligt att du är intresserad av att följa med mig till Costa Rica! Jag lovar dig en totalupplevelse, ett kroppsligt och själsligt äventyr med så mycket njutning och livsenergi! Resan är perfekt för dig som vill växa i din yogapraktik, fylla på med energi och upptäck ett land som borde vara på allas bucket list! Under veckan har jag också bokat en surflärare som tar hand om er som vill kombinera yogan med enstaka eller dagliga surflektioner!

Under sex dagar kommer jag dela med mig av mitt recept till frihet i kroppen, sinnet och hjärtat... Denna retreat kommer ta dig till en genuin och äventyrlig surfort som ligger högst upp i Guanacaste province i Costa Rica. Enligt mig så är Costa Rica ett utav världens vackraste länder och på just denna platsen får du det bästa av båda världar, det många kommer till Costa Rica för; Naturupplevelser och surf!
Tillsammans kommer vi att njuta av daglig yoga och meditation, vi kommer att äta vegetarisk och vacker mat, göra en sunset sail trip, titta på magiska solnedgångar och ha dem där samtalen som vi vanligtvis kanske inte har tid med eller tillgång till i vardagen.

 

Yoga & Upplägg

Kursen kommer att hållas av Dalie Bäfverfeldt i en vacker yogashala som ligger i en trädgård omgiven av bamboo och palmer.

En vanlig dag börjar med att du får stiga upp med solen och väcka kroppen med lite Gentle flow och meditation för att sedan avnjuta en härlig smoothie. Efter denna sköna mjukstart kommer du att guidas igenom en kraftfull och prestationslös Vinyasa-klass följt av en lång frukost. Efter frukost är det fritid, passa på att ta dig tiden till att känna in vad du behöver och önskar göra. Kanske ta en surflektion, utforska nationalparken eller bara relaxa i en hammock vid poolen eller på stranden. På eftermiddagen möts vi upp för lite återhämtning i form av yin och restorative yoga och efteråt väntar en färgstark middag.

 

Preliminärt schema

6.00-7.00 Gentle Flow och meditation

7.00-7.30 Smoothie och te

7.30-9.30 Vinyasa Flow

9.30-10.30 Frukost

10.30- 16.30 Fritid (Lunch kl 13.30)

16.30-18.00 Yin, Restorative, Yoga Nidra och Meditation

18.30-19.30 Middag

 

Medresenär som inte vill yoga men njuta av Costa Rica

Har du en partner, vän eller en/flera familjemedlemmar som vill åka med och uppleva Costa Rica så går det självklart jättebra utan att signa upp sig på yogapaketet. Jag kommer gärna med förslag på upplägg och kan också organisera olika aktiviteter som denne kan göra medan du gör din grej. Medresenärer betalar endast för boende och mat och kan naturligtvis köpa till enstaka yogalektioner. Se priser på "Pris & bokning"

 

Första & sista dagen

*Retreaten börjar med en gemensam lunch på hotellet måndagen den 2 mars. På eftermiddagen samma dag är det 90 minuter yoga och välkomst ceremoni.

*Retreaten är slut efter två morgonklasser och frukost söndagen den 8 mars.

 

© 2018 Dalie Bäfverfeldt | Dalie.se | All rights reserved | Hosted by Mikiit